Om oss

Ängshaga Bygg är en byggfirma i Eskilstuna, Södermanland som gör allt från grunder, lösvirkeshus, utbyggnationer, renovering av bostäder, altaner/uterum, badrum till kök m.m.

Företaget grundades år 2007 och drivs av Anders Hammar och Mats Bäckström. Ängshaga Bygg består av ett gäng glada och trevliga killar som tillhandahåller 35 års erfarenhet i branschen. Inom företaget finns en bred kompetens och erfarenhet av större och mindre byggnationer.

Kvalitet har alltid varit det viktigaste för företaget. Vi ser alltid till att vara noggranna in i minsta lilla detalj för att resultatet ska bli så bra som möjligt. För att kunna lyckas med detta är det viktigt för oss att ha en nära kundkontakt genom hela byggprocessen för att du som kund ska känna dig så trygg som möjligt med att vi kommer leverera det som efterfrågas.

Vi inriktar oss främst inom lösvirkeshus men utför även andra tjänster. Ängshaga Bygg strävar efter att alltid ligga i framkant när det gäller nybyggnation genom att hänga med i branschutvecklingen och såklart att lyssna på dig som kund och dina önskemål. Vi hjälper dig att bygga ditt drömhus, från idé till färdigt hem.

Vi tillhandahåller allt för en totalentreprenad. Det vill säga att vi arbetar nära med underentreprenörer så som elektriker, målare och VVS-montörer. Allt detta gör vi för att du som kund ska känna att det är tryggt och enkelt att anlita oss.